Безплатни игри - вземете Sins of a Solar Empire: Rebellion в Steam

free games pick up sins solar empire

Коледа може да бъде доста тежка за портфейла ви. Между закупуването на подаръци за вашите близки и закупуването на подаръци за себе си в различни зимни разпродажби, не отнема много време, преди да започнете да изчерпвате заплатата си с доста тревожна скорост. Но ако наближавате коледната ваканция и искате да се забиете в мека стратегическа игра - без да имате прекалено голямо влияние върху вашите финанси - Ironclad Entertainment ви покрива.



Техният хит от 2012 г. Sins of a Solar Empire: Rebellion е безплатен за изтегляне и съхранение. Ако се насочите към играта Парна страница между сега и 10:00 PST (13:00 ET, 18:00 GMT) утре, 19 декември, ще можете да получите безплатен достъп до заглавието на стратегията за космическо ориентиране в реално време.



Rebellion предлага нещо като обрат в останалата част от поредицата „Греховете на една слънчева империя“, като комбинира геймплея на RTS, с който серията е известна, с братовчед на жанра, стратегическата игра 4X, донасяйки цивилизация в далечните краища. на космоса.

Rebellion е издаден за първи път преди шест години, но изглежда, че не показва възрастта си твърде зле. Неотдавнашните и рекордни резултати на Steam са в горния край на категорията „Много положителни“, с процент на одобрение от 92%.



Можете да научите повече за играта чрез нейната страница в Steam или да разгледате трейлър във видеото по-горе. Но като се има предвид, че е едновременно безплатен и приветстван от критиката (случва се да проникне в нашия списък с най-добрите космически игри ), какво трябва да загубите? Просто се уверете, че сте се докопали до него, докато все още е на разположение при тази солидна отстъпка.