Разширението на Hearthstone’s Scholomance има дата на издаване

hearthstone s scholomance expansion has release date

Един от най-добрите игри с карти на компютър отново е на път да стане по-голям. Разширяването на Академията Scholomance за Hearthstone датата на пускане е 6 август, съобщи Blizzard. Вдъхновеното от Хари Потър разширение добавя 135 нови карти към играта, като 40 от тях са нови карти от двоен клас.



Академията Scholomance е добре утъпкано подземие от класическия World of Warcraft - това е училище за некроманти, нещо като зъл Хогуортс, както обяснихме в нашата Преглед на геймплея на Scholomance . Но това не е начинът, по който ще запомните от MMORPG - Визията на Hearthstone за Академията Scholomance е как би било училището, когато беше в разцвета си, много преди опустошените руини от World of Warcraft.



Между сега и стартирането ще имате шанс за пореден поглед в Академията Scholomance. Blizzard държи картичка за разкриване на живо на 29 юли от 18:00 BST / 13:00 EDT / 10:00 PDT, с участието на YouTuber Kripp и разработчика на Hearthstone Алек Доусън. Ще можете да хванете това живо на официален канал на Hearthstone в YouTube .

Ето съобщението:

Може би най-вълнуващият аспект на Академията Scholomance е концепцията за двойно класиране, даваща на различните класове на Hearthstone достъп до някои от същите карти. Blizzard ни казва, че е вдъхновена от университетската система на САЩ и идеята за „двойно специалност.“ Това означава, че воините вече могат да направят няколко заклинания, например.



Ако сте чисто нови за Hearthstone, може да искате да се подготвите за приемния изпит, като се обучите на най-добрите палуби на Hearthstone за начинаещи.