Ето кога можете да играете Middle-earth: Shadow of War

here s when you can play middle earth

Средната земя: Shadow of War PC преглед на оръжието на орк

Middle-earth: Shadow of War излиза утре, 10 октомври, така че е време да започнете да изостряте остриетата си, да мислите през умения, които ще отключите като Talion и да се подготвите да поемете онези орди от орки. Ето точно кога можете да започнете да изграждате армията си в името на Светлия лорд:



Преди утрешното издание, ето нашето Middle-earth: Shadow of War PC рецензия .



  • PST: 10:00
  • EST: 13:00 ч.
  • BST: 18:00
  • CEST: 19:00
  • ЗАКОН: 11:00, 11 октомври

Най-лесният начин да следите точно колко време е, докато можете да влезете в играта, е чрез нейния Парна страница . Не забравяйте, че прогнозата се закръгля в горната част на всеки час - независимо дали е 20:01 или 20:59, ако полунощ е време за изчакване, ще се каже, че играта ще се отключи „след около три часа“.