Отворената бета версия на LawBreakers стартира днес

lawbreakers open beta kicks off today

lawbreakers_characters

От днес играчите от цял ​​свят могат да изпробват LawBreakers, новия онлайн шутър от Cliff Bleszinski и новата му къща за разработки Boss Key Productions, преди пускането му през август.



LawBreakers се надява да пробие списъка ни с най-добрите мултиплейър игри на компютър . Погледнете и вижте дали има изстрел.



Бета-версията LawBreakers, която преди това беше затворена само за притежателите на ключове, се отваря за първи път за обществеността днес в 09:00 PDT / 12:00 ET / 17:00 BST / 18:00 CEST / AET 02:00 1 юли Така че, докато четете това, то току-що ще започне или вече е започнало.

Отворената бета версия ще продължи до 5 юли и ще се затвори по същото време, когато се отвори. Ще ви е необходим акаунт в Steam, но в противен случай няма да е необходимо предварително да поръчате играта. Просто кликнете тук, за да се регистрирате .



Бета версията включва две карти. Световъртежът е разположен високо в планините Сиера Невада и е фокусиран върху битките на голяма надморска височина. Uplink е карта за ескорт, където и двата екипа се опитват да уловят и защитят титулярния uplink. Ще бъдат налични и стикери за оръжие, за да можете да персонализирате оръжията си, с възможността да спечелите специален бета стикер за участник, който ще се пренесе във финалната игра.

След това LawBreakers ще излязат в Steam един месец след затварянето на бета версията, на 8 август. Пробвайте сега и сами решете дали може да се противопостави на могъщия Overwatch.