Legends of Runeterra отвори време за бета версия - Играта на карти на Riot се отваря за всички играчи

legends runeterra open beta release time riot s card game opens all players

След поредица от ограничени стартирания, отворената бета версия на Legends of Runeterra започва след броени часове. Ако сте пропуснали шанса да се регистрирате за ранен достъп до отворената бета версия, тогава днес, 24 януари, е вашият шанс да се включите в най-новата дума в цифровото игри на карти . Ето точно кога можете да очаквате да играете във вашия регион.



The Легенди за Рунетера бета стартира на живо за всички играчи на 24 януари от 11:00 PST / 14:00 EST / 19:00 GMT. Можете да се насочите към официален сайт за подробности как да получите достъп. Ранните регистранти успяха да влязат 24 часа по-рано , въпреки че прозорецът за ранен достъп е затворен. (Не като че има много повече време за изчакване, независимо.)



Всеки, който играе през този бета сезон, ще получи достъп до ексклузивния Moonstruck Poro Guardian, който ще бъде предоставен, след като цялата игра стартира на живо. The Легенди за бета версията на Runeterra е по същество мек старт за пълната игра, тъй като няма да има нулиране на акаунта сега, когато отворената бета е в ход.

Вижте общ преглед на LoR по-долу.

Миниатюра в YouTube



Ако искате някои по-подробни ръководства за това какво да очаквате, ние ви покрихме. Имаме информация за Легенди за шампионите на Рунетера , Легенди за карта Runeterra с, Легенди за регионите Рунетера и много други - така че се придържайте към нас, тъй като отделянето на Лигата започва напълно.