Класациите на PlayerUnknown’s Battlegrounds ще бъдат нулирани за 1.0

playerunknown s battlegrounds leaderboards will be reset

плячка щайги плячка

Актуализация, 19 декември:Класациите за PlayerUnknown’s Battlegrounds ще бъдат нулирани в подготовка за издаването на актуализация 1.0.



Утре се отбелязва планираната дата за пускане на PlayerUnknown’s Battlegrounds версия 1.0, тъй като играта накрая напуска Early Access, след като завладява света. Позицията ви в класацията няма да се пренесе в пълната игра, тъй като тази класация ще бъде нулирана тази вечер.



Нали предпочитате бойни полета в трето или първо лице?

Нулирането на класацията ще се извърши в 18:00 PST / 21:00 EST / 02:00 GMT тази вечер (или утре сутринта, в зависимост от вашата часова зона). Следващият сезон на класациите ще започне, когато актуализацията 1.0 стартира и графикът за актуализацията ще бъде обявен скоро.

PUBG 1.0 ще предостави всички функции, на които вероятно вече сте се наслаждавали на тестовия сървър, включително повторения , свод , и новото карта на пустинята, Мирамар .

Оригинална история, 10 октомври:Класациите на PUBG трябваше да бъдат нулирани и утре започна нов сезон. Това беше обявено през последните няколко седмици и е очакван ход, който ще помогне да се запази интересна състезателната стълбица. За съжаление, поради „ едновременните потребители се увеличават бързо ”Разработчиците на ново включени PUBG Corp. се притеснявахме, че простото нулиране няма да е стабилно. Вместо това те ще изключат стълбата днес, а след това отново след седмица след известна поддръжка на сървъра.



Те предложиха своите обяснения и извинения в нишка на общността на Steam, заедно с преработения график:

  • Текущият сезон на класациите приключва: 10 октомври в 11:00 KST / 04:00 CEST / 9 октомври в 19:00 PDT
  • Новият сезон на класациите започва: 17 октомври от 11:00 KST / 04:00 CEST / 16 октомври от 19:00 PDT

Очевидно е, че все още можете да играете игри, докато нещата спадат, но резултатите няма да бъдат записани. Ще има известна поддръжка на сървъра от сега до 17 октомври, за да помогне всичко да работи. С броя на FPS игрите на хоризонта, изглежда малко вероятно те да продължат да печелят потребители при сегашната им скорост, но всички бихме казали същото, когато преминаха границата от милиони и просто продължиха да се ускоряват.