Време за начална продажба на парна зимна продажба - ето кога ще стартира спестяването на пари

steam winter sale start time here s when savings bonanza goes live

Следващата разпродажба на Steam стартира много скоро, но няма да стигне по-бързо, ако продължавате да обновявате страницата на магазина. The Дата на начална продажба на парна зима е определен за 19 декември - по-малко от 24 часа от момента, в който тази история излиза на живо - така че, ако гледате някои големи игри, за да спестите малко пари, няма да имате много повече време да чакате



Зимната разпродажба на Steam ще бъде пусната на живо в 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT на 19 декември 2019 г. Това е същото време, когато магазинът Steam винаги се актуализира, така че можете да подадете този час в себе си когато се появи следващата продажба. (Или просто го потърсете отново в Google, пак ще сме тук.)



Valve официално обяви, че продажбата предстои, но не знаем под каква форма ще бъде. Valve’s обикновено се отдалечава от по-глупавите промоции от минали години и последните усилия като Голяма награда на Steam са били по-сложни, отколкото забавни. Най-малкото можете да разчитате на цял куп спестявания от всичко, от масивни 4Х игри да се смири игри на празен ход .

Ще видите и резултатите от гласовете на играча за Награди на Steam започват на 19 декември. Най-номинираните за игра на годината от потребители на Steam тази година включват Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Destiny 2 и Devil May Cry 5.