Безплатните игри Epic Store тази седмица са две Obsidian RPG - и те вече са на живо

this week s free epic store games are two obsidian rpgs

10 декември 2020 г.Предишна версия на тази статия се отнасяше до „Стълбовете на вечността“ като „Път на изгнанието“. Да, не знам, човече, PoE. О, и те също са на живо.

Още една седмица е тук и това означава още един кръг от безплатни компютърни игри от Epic Games Store. Тази седмица можете да вземете класическата инди метроидвания, Пещерна история+ , а селекциите за следващата седмица съдържат двойка страхотни заглавия за феновете на RPG игрите. Стълбовете на вечността и тиранията на Obsidian, както и всеки от съответните им DLC пакети, ще могат да претендират от следващата седмица.

И двата стълба на вечността: Окончателно издание и Тирания: Златно издание ще бъдат свободни да претендират на промоционалната страница на Epic Store на 10 декември от 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT. (На тази дата нямате други големи ролеви игри, нали?) Игрите ще бъдат достъпни за заявяване до 17 декември по същото време.



Pillars of Eternity е традиционна изометрична ролева игра във вената на Портата на Балдур. Изграждате персонализиран герой, събирате група от разнообразни спътници и преминавате през стратегически битки и планини от диалогов текст в грандиозно фантастично приключение. Окончателното издание включва и двата DLC пакета White March плюс всички допълнителни дигитални бонуси, които идват с различни издания на оригиналната игра.

Тиранията е друга RPG в класически стил, но ви поставя в много по-злодейска обстановка, където искате да наложите тираничното управление на вашия зъл властелин. Gold Edition включва добавката за историята на Bastard’s Wound, разширението Tales from the Tiers и зарежда повече дигитални екстри.

Миниизображение на YouTube

Винаги има безплатни Steam игри и безплатни GOG игри, които да проверите, ако искате да разпространите библиотеката си на други платформи.