Разкрит графикът на Warframe TennoCon 2020 - ето какво да очаквате

warframe s tennocon 2020 schedule revealed here s what expect

Докато Warframe Годишното събиране на фенове няма да се състои на живо, поради очевидни причини TennoCon 2020 ще продължи като дигитално събитие, а разработчикът Digital Extremes сега разкри какво да очаква. Голямото разкритие, разбира се, ще бъде Сърцето на Деймос разширяване, но има много повече в графика TennoCon 2020.



Потокът TennoCon 2020 започва в събота, 1 август в 9:30 PDT / 12:30 EDT / 17:30 BST в Twitch и YouTube, и ще продължи по-голямата част от деня. Можете да видите пълния график по-долу, но за разкриването на Heart of Deimos ще искате да отделите време за частта от събитието TennoLive в 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00 BST.



Ще видим и демонстрация на геймплей за Broken Frame - нов Warframe, създаден чрез съдържание на общностен дизайн. През целия ден ще виждате и поредица от разработчици, акценти в общността и друго съдържание, управлявано от фенове. По време на събитието ще има две отделни капки Twitch - можете да вземете ръчно оръдие Athodai за гледане на 30 минути по време на по-голямата част от шоуто и Hydroid Prime за гледане на 30 минути по време на TennoLive.

Ако искате да похарчите малко пари за допълнително съдържание на Warframe и да го направите заедно с шоуто, можете да се насочите към официален сайт . Част от приходите ще бъдат насочени към Аутизъм Онтарио Лондон и Обществото на Алцхаймер Лондон и Мидълсекс.

  • 21:30 PDT / 12:30 ч. EDT / 17:30 ч. BST- Добре дошли в TennoCon 2020
  • 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST- Изкуството на Warframe
  • 11:00 PDT / 14:00 EDT / 19:00 BST- Звуци на системата
  • 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST- Изложба за изкуство TennoCon Community
  • 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00BST - TennoTrivia
  • 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00BST - Digital Edition на TennoLive
Миниатюра в YouTube



Ако търсите още безплатни компютърни игри за да запълните времето си, преди да видим следващия етап на Warframe, можете да намерите много на тази връзка.